Klicka för att aktivera zoom
Laddar karta
Vi hittade inte några resultat
Öppna karta...
Visa Vägkarta Satellit Hybrid Terräng Min plats Helskärm Föregående Nästa
Avancerad sökning
Fler sök alternativ
Vi hittade 0 sökresultat Vill du läsa resultaten nu?
Avancerad sökning
Fler sök alternativ
Vi hittade 0 sökresultat
Dina sökresultat

Om oss

Välkommen till www.Spanskavillan.se
Att köpa en bostad i Spanien är en stor och viktig affär!
Därför skall du vända dig till oss, vi är specialiserade på fastigheter i Spanien och har bra kontakter med mäklare, jurister, bank samt försäkringsbolag på plats i Spanien, allt för att din fastighetsaffär skall kännas trygg och smidig hela vägen!
Alla talar dessutom svenska, engelska och spanska, för din bekvämlighets skull.
Vi har specialiserat oss på Costa Blancakusten, men kommer utöka våra sökområden till Costa del sol och Costa Brava m.fl. i en snar framtid.
Lite kort information om Costa Blanca och varför vi specialiserat oss just här:
Detta område har vackra stränder och ligger i en så kallad mikroklimatzon med ett klimat som är allmänt välgörande för kropp och själ. Luften och klimatet anses vara mycket gynnsamt för astmatiker, reumatiker och för de som har hudproblem (eksem eller liknande).
Att området dessutom har ca 330 soldagar om året och ofta ligger i topp med flest soltimmar är ytterligare en bidragande orsak till att intresset av att hitta en bostad i just Costa Blancaområdet är stort! Det är här vi kommer in i bilden, med vår erfarenhet.
Så gör som flera andra och ta kontakt med oss för att hitta din drömbostad! Vi letar upp det du söker om du inte finner din drömbostad på vår sida!
Vill du läsa mer om Torrevieja så kan du hitta mer information här.